follow Catalog firme » Ambalare printare » Ambalaje hartie » Cutii pizza » Judetul ARGES
  home     Cutii pizza   Judetul ARGES

Cutii pizza Arges

Obtineti cel mai bun pret pentru cutii pizza completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
cutii pizza clasice, cutii pizza carton alb, cutii pizza carton natur, cutii pizza cu colt, cutii pizza clasice, cutii pizza din carton, cutii carton pizza, cutii pizza curtea de arges, cutii pizza arges, cutii pentru pizza, cutii de pizza, cutii pizza, cutii pizza cu colt (Curtea de Arges, ARGES)
Suntem o firma mica din judetul arges si dupa aproape un milion de cutii de pizza produse in ultimii 2 ani putem sa spunem fara nici o urma de indoiala ca suntem experti in cutii de pizza. avem preturi excelente (probabil printre cele mai mici din romania) si suntem capabili la nevoie sa producem pina la 5000 de cutii pe zi. indiferent de..
0767 *** ***Click aici!
cutii pizza (Curtea de Arges, ARGES)
Sc.zodia gemenilor.srl a fost infiintata in anul 1994, avand ca obiect de activitate productia ambalajelor din carton ondulat. producem la comanda, cu multa seriozitate si preturi foarte avantajoase, orice fel de ambalaje din carton ondulat, asigurand transportul oriunde in tara. avem implementat sistemul calitatii in conformitate cu cerintele standardului sr en iso 9001:2001 si suntem agreati de catre uzina dacia groupe renault...
0787 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie